Beoordelingen van O Sushi Oisterwijk

Recente recensies van O Sushi Oisterwijk

5 sterren na 222 reviews

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt weer super lekker!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, goed klaargemaakt

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, snelle service. Voor herhaling vatbaar.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! De lekkerste sushi in Oisterwijk!!!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt SUPER sushi Alleen wel jammer dag onze bestelling op de afgesproken tijd werd meegegeven aan een andere klant en wij dus een half uur moesten wachten om alles opnieuw te maken.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord, heerlijk!!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze dochter blij gemaakt, voor haar verjaardag deze overheerlijke sushi gehaald! Voor herhaling vatbaar! Superkwaliteit!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig! Zo vers, absoluut een Aanrader.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en ook hele snelle en fijne service. Voor herhaling vatbaar.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend goed, een van de beste sushi die ik ooit gegeten heb. Maar, heb nu al twee keer een half uur moeten wachten op de bestelling. Dus wat dat betreft mag de planning wel wat strakker, anders hoef ik ook niet online aan te geven hoe laat ik het eten op wil halen.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een feestje!! Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker weer. Fantastische Sushi, met een hoofdletter.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was voortreffelijk ! complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi's!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!!!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekkere sushi! Zeker de beste van Oisterwijk!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker !

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste pokébowl van oisterwijk. Sushi van top kwaliteit en ook de yakitori-kipspiesjes zijn heerlijk

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten , voor herhaling vatbaar

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke gerechten, supervers en topkwaliteit. Genieten!!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Helemaal niets op aan te merken. Volgende keer uiteraard weer sushi van O Sushi!!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lastig vind ik dat je op de site alleen voor dezelfde dag kunt bestellen Nu moet ik elke keer extra bellen en bij de opmerkingen erbij zetten dat de bestelling voor de volgende dag us

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

TOP! Heerlijke sushi, goede prijs kwaliteitverhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Door stuks ipv menu keuze is het wel wat duurder, maar ook erg lekker. Alleen moest ik 2x ophalen omdat ze iets vergeten waren mee te geven. Volgende keer beter!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk! Enorm genoten van alle sushi’s.. Een aanrader voor de echte sushi liefhebbers!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, mooie combinaties, goede service

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal even heerlijk!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was het!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Voor herhaling vatbaar

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, volgens mij vers gedraaid net voordat we het kwamen ophalen. Want we waren wat te vroeg, en toen hadden ze het nog niet klaar, dus dat is super!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en mooi verpakt

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Verrukkelijk van genoten. Heerlijke sushi. Super kwaliteit.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het Was heerlijk en er zat extra sushi bij voor mijn verjaardag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed en goed vers en kwaliteit 👌complimenten. Je proeft gewoon top is 👍

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen er vanuit Tilburg voor.... super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker en erg vers! Ga zo door

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke en verse sushi

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekkere sushi! Erg goede prijs-kwaliteit verhouding!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede kwaliteit sushi! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Heel tevreden!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was perfect. Afhalen op een afgesproken tijd werd wel een half uurtje later. Wellicht door de drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi !! Afgehaald netjes op tijd de warme gerechtjes netjes apart ingepakt. We zijn er al diverse keren geweest elke keer weer super.tot de volgende keer!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Kwaliteit zeer goed en netjes verpakt. Stond op de afgesproken tijd klaar. Aanrader!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en snelle service

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en chinese bami gegeten vandaag. Fijn dat er een glutenvrije schotel is.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer geweldig, beste sushi in de omgeving. Ook de warme gerechten zijn top! 20% korting bij zelf afhalen. Mooie actie!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

4 weken op een rij hier besteld, zegt genoeg toch😍

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden ervoor gekozen om de sushi op te halen ipv te laten bezorgen. Hiervoor had ze een leuke actie, want we kregen 20% korting bij afhalen. In de middag hadden we de sushi alvast besteld en 18.30u hadden we als afhaaltijd afgesproken. We kwamen vijf minuutjes eerder aan bij het restaurant, dus met een paar minuutjes wachten hadden we zeker rekening gehouden. Helaas moesten we tot bijna 18.50u wachten, totdat onze sushi klaar was. Volgens het personeel was het druk... De organisatie van het restaurant heeft dus nog wel een verbeterpuntje. Het eten was vervolgens wel echt heerlijk! Alles was duidelijk vers bereid. Het vlees van de spiesjes was lekker mals en de sushi was heel goed van smaak.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer super lekker alleen het portie zalmfilet was veel kleiner dan de vorige keer.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De laatste sushi's werden ingepakt toen ik binnenkwam. Heerlijk vers! Verrassende sushi's en maki's zorgen voor een smakelijke schotel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, lekker gegeten.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. ❤️

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

alweer prima

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima , besteld voor bezorging 18.40 werd uiteindelijk 19.30, was jammer want ons kleinkind moest vroeg te bed

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl gegeten. Prima service! Eten gehaald bij osushi

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Erg lekkere sushi. De warme gerechten waren helaas niet zo warm meer

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier besteld... alles was super lekker, goed ingepakt en snel en op tijd klaar. We komen zeker nog een keer terug.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit sushi. Super vers! We hebben ervan genoten. Snelle bezorging. Kortom helemaal super.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer hier weer shushi gehaald. Deze keer ook weer geweldig. Lekker vers en ziet er voortreffelijk uit. Echte aanrader!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt puur. Lekkere rijst niet te veel suiker. Ook fijn dat er zo veel bij gerechten zijn en warm. Super super lekker !!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de lekkerste sushi! En erg aardige mensen.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi ! Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Vers, gevarieerd en zo lekker dat wij er graag voor naar Oisterwijk rijden!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk genoten van de sushi. Super vers en heerlijk can smaak. Echt een aanrader

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi! Enige tip; maak de stukken niet te groot.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en snel klaar. Ik hoefde niet te wachten

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik hen drie jaar in Tokyo gewoond en de sushi hier is geweldig Vooral de crispy en de spicey varianten .. Dat is natuurlijk een beetje sushi met een twist, maar wel super!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is sushi van zeer goede kwaliteit en bovendien erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvolle sushi en superlekkere poke bowl!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was echt fantastisch, zag er mooi uit en de smaken waren verrukkelijk. Echt voor herhaling vatbaar. Dikke pluim voor de kok.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi!! Zeer positief verrast. Gebruiken niet te veel mayonaise (zoals bij vele andere sushi restaurants). Een type sushi had een wel erg zoet sausje naar onze smaak. Maar over het algemeen super!!!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verse sushi! Heerlijk

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met sushi afhaalpakket en losse sashimi Alles heerlijk vers Bij afhaken niet duur door 20% korting Doen we zeker nog eens

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sinds de opening al meerdere malen afgehaald en tot nu altijd meer dan tevreden over de kwaliteit en de service!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten! Zeer meedenkend in voordeel vd klant. Sake in flesjes waren op , toch heeft eigenaar er alles aan gedaan om ons toch te voorzien van sake en netjes opgelost.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, supervers en superlekker

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijke sushi, echt een aanrader!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijne mensen die zeer lekkere gerechten maken. Zeker ook voor glutenvrije lekkerbekken een aanbeveling.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.... voor herhaling vatbaar!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van een héérlijke sushi maaltijd. Vriendelijk personeel en precies op tijd.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

geweldig lekker allemaal echt top

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, ook vegetarisch! Mooi op tijd klaar. Vriendelijke mensen (afhaal).

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en vriendelijk personeel.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was alweer helemaal goed mooie sushi, prima sashimi en heerlijke bami

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heel lekker, bestelling mooi op tijd klaar en prijs kwaliteit verhouding was gorf

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, was het weer mega lekker.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Royale porties en lekker vers.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 1e keer besteld bij O Sushi. Bestelling stond op tijd klaar. Heerlijk gegeten! We gaan zeker nog een keer bestellen.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede bezorging

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond precies op tijd klaar en was weer erg lekker!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vernieuwende smaken. Netjes verzorgd en op tijd bezorgd. Een echte aanrader

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld voor afhalen, bestelling stond al klaar. Mooi verzorgd en erg lekker. Vriendelijke mensen, wij bestellen snel weer!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

ik heb daar gebakken rijst besteld om af te halen en ik moet zeggen dat het heerlijk smaakte en ook de aankleding van het restaurant ziet er geweldig uit en het personeel is vriendelijk en vakkundig ik zal hier zeker nog vaker een bestelling doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij O Sushi besteld en zijn aangenaam verrast! De sushi, rijst, yakitori en dumplings smaakte ons heerlijk. Net even anders, en de smaken kwamen goed samen. We zullen zeker nog eens bestellen.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Met zessen gesmuld van al dat lekkers. Kwaliteit is erg goed, échte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ieder hapje is een meesterwerkje, een delicatesse.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend verzorgd. Heerlijke sushi!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Prijs/kwaliteit verhouding is echt uitmuntend

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top!! Kwaliteit geweldig Bezorging op de minuut nauwkeurig. Al met al een aanrader

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

O shushi heeft voor onze trouwdag het diner uitmuntend verzorgd. Heerlijk gegeten en prachtig opgediend, voor iedereen wat wils. Echt heerlijk gegeten!! Wij zijn nu vaste klant bij o sushi.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk! Een dikke tien!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. De kwaliteit was prima

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, echt een aanrader! Veel smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heel goed, prima sashimi en sushi, ook de bami is een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

wij hebben afgehaald en hebben heerlijk gegeten, goed gevulde en zeer smaakvolle boxen, wij komen zeker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker en de bestelling klopte precies

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! Voor herhaling vatbaar

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was lekker! Aanrader.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi afgehaald, heerlijk gegeten! Warme en koude gerechten waren vers, knapperig en lekker.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top sushi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen. Klaar op de afgesproken tijd. En was lekker

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, stond op tijd klaar en was voldoende voor 15 man Tot volgende keer

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker en voldoende

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag Poke bowl tonijn zalm geprobeerd, ook super vers en heerlijk!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn die status updates van je bestelling. Bezorging helemaal perfect en op tijd! En het eten was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi...van genoten !

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten en met de korting ook nog voor een mooie prijs

Reactie van O Sushi:Bedankt voor u hoge evaluatie .we blijven hard werken om het beter te doen .

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prachtig samengesteld! Met zorg en liefde! EN de smaak is verrukkelijk! Bij elke hap weer verrassend! Ik ben fan van O Sushi Oisterwijk!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor u hoge evaluatie .we blijven hard werken om het beter te doen .

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb hier al een aantal keren sushi gehaald en iedere keer is het top! Bedankt en ga zo door!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Oprecht de beste sushi die ik in Nederland heb gegeten!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere en goeie sushi!! ;-)) Bestelling opgehaald, ziet er keurig uit!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkere Sushi en enorm vers.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de lekkere sushi!!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Erg genoten van de combinatie met de pruimenwijn. Hele vriendelijke mensen. Kortom aanrader.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Langzaam eten anders is het te snel op Ook mooie presentatie en op de afgesproken tijd stond het klaar.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor u hoge evaluatie .we blijven hard werken om het beter te doen .

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs en kwaliteit verhouding! Goede service en vers eten.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. We hadden en mix voor 5 personen, deze was genoeg voor 4 personen. Alles was lekker vers.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Vriendelijke mensen. Ook het glutenvrije was perfect geregeld. Echt een aanrader. TOP

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten de Sushi was super vers en van Hele goede kwaliteit en smaak. Echt een aanrader

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Recent afgehaald en dan is een korting van 20% van toepassing. Website en wijze van bestellen werkt perfect. Kwaliteit en smaak Sushi was heerlijk. Een absolute aanrader!!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi, beste uit Oisterwijk!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Vriendelijk personeel bij afhalen en precies klaar op het afgesproken tijdstip!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Aanrader.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk, netjes en erg lekker! Leuk dat er ook vega sushi mogelijk is. Enige verbeterpunt zou zijn om wat meer sojasaus mee te geven. Wij komen zeker terug!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super sushi en geweldige service na een foutieve bestelling van ons.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, sushi is erg goed.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi, ik heb lekker gegeten.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

wederom lekker👍🏼

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere verse sushi!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, goede service!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Heerlijk gegeten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt onwijs lekker gegeten!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het zag er prachtig uit en smaakte verrukkelijk

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijke sushi

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, keurig op tijd klaar en bijzonder net en vriendelijk personeel

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super echt een aanrader

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede combinatie van smaken. Beste Sushi die ik ooit heb gehad. Helemaal FAN!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was superlekker

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, super verse sushi

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Snelle bediening. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Ik kom zeker terug.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Vers en met zorg klaar gemaakt. Ook gedacht aan vegetariërs door vis niet tegen andere sushi aan te leggen. Dit ga ik zeker nog een keer bestellen.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, top kwaliteit!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi voor een goede prijs (20% korting momenteel). Duidelijk vermelde allergieën wat het voor ons (gluten intolerantie) erg makkelijk maakt wat te kiezen. Tip onzerzijds, bij de loempia's staat geen gluten icoon, terwijl het bladerdeeg normaliter ten alle tijden gluten bevat. Tenzij deze bij jullie ook glutenvrij zijn?

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed! Voor herhaling vatbaar!!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een fantastische sushi! Heerlijk vers en zacht en smaakvol. We hebben echt genoten en wij kunnen niet wachten tot we in jullie restaurant mogen eten!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gegeten. Top kwaliteit! Zeer goede service. Bedankt voor de extra verrassing bij de nalevering.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

2 keer gehaald nu. Echt een aanrader. Lekkere sushi, netjes verpakt en vriendelijk geholpen.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goede kwaliteit! Zelf kom ik niet uit de buurt(Naarden), was op bezoek bij mijn ouders. Bij ons heb je ook een heerlijk Japans/sushi restaurant in de buurt. En jullie zijn vergelijkbaar! Complimenten! Heb genoten! Veel succes met alles!! Groet Imke

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een afhaal sushi. Heerlijk en goed verzorgd, voor herhaling vatbaar

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers een aanrader

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verse lekker sushi Bonen vergeten Belden ze zelf over

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke sushi! Niets op aan te merken. Bedankt.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt verse sushi met verrassende variaties, zeker niet doorsnee! Topkwaliteit en netjes verzorgd voor het afhalen.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben al meerdere keren heerlijk gegeten van jullie superverse sushi. We misten alleen wel iedere keer de stokjes. Kunnen jullie deze de volgende keer wel erbij doen?

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling! wij gaan het volgende keer Bedankt voor uw beoordeling! wij gaan de volgende keer beter controleren of er stokjes erin zitten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer gehaald .was netjes geholpen Het was op tijd klaar en het was echt heel lekker

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk er zag er fantastisch uit!!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling! wij gaan het volhouden!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke sushi en zo mooi opgemaakt in de box! Wij hebben heerlijk gesmuld met 4 e en zeker voor herhaling vatbaar. Succes met jullie zaak!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling! wij gaan het volhouden!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten zeer goed, wel liep het afhalen wat minder soepel, kregen een bestelling van een andere klant mee. Vervolgens duurde het nog wel wat lang. Daar is nog wel wat winst te behalen. Maar van deze kant alle succes toegewenst en wij zullen er zeker vaker gebruik van maken.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling! het spijt ons voor het foutje tijdens het afhalen Het was een drukke zaterdag,maar wij gaan het beter doen!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

mooie mix van Sushi tegen uitstekende prijs (wegens 20% korting). We hebben er heerlijk van gesmuld

Reactie van O Sushi:Wij zijn heel erg blij bedankt voor u beoordeling!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, prima, echte sushi en sashimi!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw reactie. Wij zijn heel erg blij!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Veel variatie en de smaak was top! Voor herhaling vatbaar. Enige puntje; stokjes erbij was handig geweest.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw reactie! wij zijn heel erg blij! De volgende keer kunt u tegen ons zeggen dat u graag stokjes wilt.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het sushi rijst is heel erg lekker en de Ingrediënten is ook heel erg vers.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling! wij gaan het volhouden!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers, heel erg lekker, prima prijs/kwaliteit verhouding, makkelijk on line te bestellen, goede service

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling! wij zijn heel erg blij!