Beoordelingen van O Sushi Oisterwijk

Recente recensies van O Sushi Oisterwijk

5 sterren na 463 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi waren erg lekker en werden op tijd bezorgd. Een aanrader!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker sushi voor een mooie prijs. Het was op tijd klaar en het wordt opgemaakt in mooie degelijke bakken. Genoeg keuze al zou een pittige tonijn versie erbij helemaal super zijn! De gyoza waren ook heel lekker, dat is zeker niet overal zo. Zeker voor herhaling vatbaar.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Wow. We slapen in een hotel in de buurt. Wilde wat eten. Kwamen op deze sushi zaak uit en wat een goede keuze!! Jammer dat we niet dichterbij wonen. Had er zeker terug gekomen. Perfect en met veel zorg bereid!! Dat zie je.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Altijd 100 punten

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super verzorgd en bijzonder smakelijk. Met dank voor de goede verzorging

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

echt super, top kwaliteit!!!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi zelf heel goed maar had gevraagd om te letten op glutenvrij maar de glutebvrije sushi en niet glutenvrije zaten tóch in 1 doosje. Ik had het nog in de opmerkingen gezet.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer heerlijk. Deze keer de stokjes vergeten maar dat was geen ramp. Ik vind dat er weinig gember bij zit dus dat mag van mij iets meer zijn.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en goed verzorgd.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Aanrader :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Het eten was vers en niet zo zout zoals dit vaak het geval is bij andere sushi Voor ons de beste sushi en we gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl zalm tonijn is echt verrukkelijk van smaak, goed gevuld en in een fijne box om uit te eten echt top 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig, het was allemaal weer zo vers en smaakvol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi’s was heerlijk!!!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeker een aanrader, goed glutenvrij. daarom komen we hier zo graag.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en overheerlijke sushigerechten! Een echte aanrader!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en de bezorging exact op tijd!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi en goed van smaak.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers alleen missen de boontjes zout

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg verse en smakelijke sushi, dumplings waren heerlijk. Dit is mijn vaste sushi spot geworden.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker vers

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom meer dan prima geregeld. Sushi was lekker en het eten was nog warm. TOP !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De betere sushi v Oisterwijk niet de goedkoopste, maar dat mag dan ook wel. Bezorgtijd ietsjes langer dan aangegeven maar kreeg wel netjes n berichtje toen ze onderweg waren. Dus al bij al AANRADER ECHT LEKKER OOK DE HOOFDGERECHTEN!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit heerlijk vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, heel lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zalige sushi, echt bijzonder goed.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always very good, delicious and on time ! Only this time, forgot the drink :(

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer perfect. Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit, lekkere variatie. Top!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. En ontzettend blij met de speciale glutenvrije box

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben weer heerlijk genoten van de sushi

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

al diverse keren besteld. Alles erg lekker ook de warme gerechten. SUPER :-)

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd HEERLIJK, en mooi verzorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik moest 45 minuten wachten op mijn bestelling. Toen ben ik weer gegaan en heeft de bezorgen mijn bestelling alsnog gebracht. Sushi zelf was lekker, maar 45 min wachten echt te lang!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er lekker gegeten en verrast door de kwaliteit. De sushi is van bovengemiddelde kwaliteit. Ook de dumplings zijn aan te raden. We hadden bewust geen sojasaus en gember besteld, maar wel gekregen. Dat was zonde, omdat we daardoor alle plastic flesjes (een stuk of 4) linea recta de prullenbak in konden gooien. Volgende keer zullen we het nog eens extra duidelijk benoemen.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeeerlijk! Verrukkelijk! Zoooo van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vaker besteld en altijd héérlijk! Aardig personeel, altijd vriendelijk als ik afhaal!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gesmuld van de heerlijke sushi! Top kwaliteit, een aanrader!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi. Hier gaan wij zeker nog eens afhalen.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en op tijd klaar.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yum , Yum

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer besteld, en opnieuw was het fantastisch lekker en vers. Kan het iedereen aanbevelen

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

de lekkerste sushi die ik ooit gegeten heb.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De Wagyu poke bowl en maki waren zalig. Alles stond netjes op tijd klaar en voor een meer dan redelijke prijs.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld en erg lekkerrrrrr.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit van de sushi. Goed op smaak. Bezorging op locatie volgens afspraak.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse sushi. Zeker voor herhaling vatbaar Ook de korting bij afhaal is prettig!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi !

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi👌🏼

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, perfecte kwaliteit

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en beef /gebakken rijst waren super.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top sushi! Erg lekker en vers

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaken klopte allemaal. Alle gerechten waren heerlijk vers en top van smaak. ik denk dat zo sushi en de andere gerechten zo bedoeld zijn. Top ervaring kwaliteit

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

20 later klaar dat aangegeven. Eierschalen in de bami. Rest lekker.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, echt de lekkerste sushi ever! Nu voor de 4e keer besteld. ik zou het wel fijn vinden als we nog een andere keuze van 25-28 stuks dan alleen vega en glutenvrij.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke verse sushi

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima smaak. sushis waren mooi samengesteld. en ook de begeleidende gerechten waren heerlijk We komen zeker terug!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, smaakt vers! Leuke korting wanneer je het zelf afhaalt. Heb het al aan veel mensen aanbevolen!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowls waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, lekker vers. De diversen schalen waren prima gevuld met veel verschillende variaties. Super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers, heerlijk gegeten!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en mooi verzorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Service was uitstekend. Eten was lekkerf

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en lekker vers. Ik moest wel even wachten voordat ik het mee kon nemen

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit en online bestelling stond netjes op tijd klaar.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deel sushi was op een hoopje, iets niet helemaal goed gegaan... Wel fijn om tussentijds op de hoogte gehouden te worden. Sushi was lekker

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Alles was heerlijk

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het blijft hier goed en lekker.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, maar ik heb ruim een half uur moeten wachten tot het klaar was terwijl het 18:45 klaar zou staan.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel tevreden. Zeer goed gegeten en ontbrekend gerecht na afhaal binnen 10 minuten na bezorgd! Top service.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Een ware ontdekking!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Kan er niks anders over zeggen!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte wederom perfect.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb gesmuld. Lekker vers en smaakvol. Ik had had tonijn besteld ipv zalm, maar door hun speciale bereiding heb ik geen spijt van gehad. Ik raad vrienden en en kennissen aan!! Ook mensen die dit lezen...het is een aanrader en niet duur!!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel goede sushi, top!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gon bao kip geprobeerd deze keer, heerlijk echt een aanrader.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top sushi!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke sushi. Een gerecht waren ze vergeten in te pakken. Keurig nabezorgd en een biertje van het huis erbij voor het wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, weer helemaal Toppie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch. Zoals altijd!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit sushi! Ook voor mijn zoon die glutenvrij moet eten was het heerlijk!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Alles super vers. Klein minpuntje vond ik de wachttijd. Online besteld met een keuzetijd om af te halen, maar vervolgens nog 20 minuten moeten wachten bij afhalen. Klein verbeterpuntje

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Verse en lekkere sushi Makkelijk bestellen via website Door afhaalkosten aantrekkelijk Op tijd klaar

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit blijft top, wederom super lekker. Maar wel heel jammer dat we 45 minuten moesten wachten toen we onze bestelling op kwamen halen.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom superlekker. Vers, smaakvol en goede prijs. Volgende keer weer

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Pokebowl nog niet eerder zo lekker!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers en heel lekker.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi! Wij zullen nooit weer bij een andere restaurant sushi bestellen! Ze zijn ook altijd super vriendelijk!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk alleen mijn blikske cola waren ze vergeten

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

21-01 Sushi afgehaald. Prijs/kwaliteit is geweldig.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk Loempia viel tegen, prijs kwaliteit is niet in verhouding

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben sushi afgehaald, een luxe box en enkele andere sushi’s. Was allemaal erg lekker, het zag er heel smakelijk uit en ook het afhalen ging goed. We vinden dit een aanrader

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect prima gegeten

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg druk maar het personeel was netjes en attent en de sushi was erg goed met elke keer net iets extra's!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruim op tijd geleverd. Niet iedereen lust sushi, dus ook fijn dat er warme gerechten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, en stipte bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

was erg lekker

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

wachttijd om af te halen was wat lang (20 min), maar gerechten waren erg lekkr!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sieuw mai pasteitjes waren een beetje waterig en flauw van smaak maar de rest was heel goed.,

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, lekker en netjes verzorgd.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Dimsum was iets te koud

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op tijd klaar. De gerechten smaakten bijzonder goed. Graag tot een volgende keer.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

2de keer dat we hier bestelden. Fantastische variatie in sushis met diverse en volle smaken dus echt fantastisch! Top restaurant

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit sushi voor een prima prijs.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten. Alles vers. Goede logistiek

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig! Alleen de poké bowl te veel rijst in verhouding.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en accurate bezorging

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer net zo lekker en goed als de 1e keer dat ik bij O Sushi besteld had. Wederom voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van het eten was goed. We hebben heerlijk gegeten. Een minpunt was de wachttijd: we hadden voor 19.00 uur besteld en onze bestelling was pas 45 minuten later klaar. We kregen wel 6 mini loempia’s gratis.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat maar dat werd goedgemaakt na een belletje. Heerlijke sushi.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker en verse sushi. Ons favoriet! Altijd vriendelijke en super dienst!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, alles volgens bestelling en op tijd klaar. Fantastische sushi 🍣 😋ook de nasi yakitori saté is een echt aanrader😁

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, op tijd en veel vegetarische opties. Hoewel er geen vegetarische handrol opties zijn, die zou er wat mij betreft mogen komen.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Keurig verpakt. Echt heerlijke sushi 🍣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Op aanraden van een bekende, voor t eerst hier eten besteld en afgehaald. Wat een fantastische kwaliteit! Heel lekker, vers eten. Enorm smaakvol en ook goed betaalbaar. Dit is by far de beste sushi 🍣 🍱 uit de omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top sushi, met goede prijskwaliteitverhouding

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goeie sushi met echt verse vis. Ook enorm veel variatie om te bestellen.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Super lekker, vers en op tijd!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit en fantastisch dat het al gebracht werd. Ik was net op weg naar jullie. Van de week kom ik nog eens langs :-))

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, altijd top!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker gegeten

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was supervers en erg lekker

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke mensen en lekkere sushi 🍣

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, netjes geserveerd en lekker snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische kwaliteit, heerlijke smaak!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi. Ze zijn best groot dus je hebt er minder nodig om gegeten te hebben. De Japanse nasi is ook top. Kregen er zelfs een Japans bietje bij het afhalen. Enigste jammere is dat de glutenvrije soja in een plastic bakje zat. Dat hadden we voor bijna 6€ niet verwacht. Mag de pret niet drukken . Top. Komen zeker terug hier.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit, snelle bezorging, heel vriendelijke bezorgster.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Enkele keren inmiddels besteld bij O Sushi en iedere keer weer heerlijk! Vers en op afhaaltijd worden de warme gerechten op het laatst toegevoegd.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en gevarieerd, aanrader!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en supervers

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi vond ik wat droog. Vreemd dat op de website staat dat je bij afhalen 20% korting krijgt. Bij navraag blijkt dit vanaf een bedrag van €20 geldt.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk, ook onze 2 gasten uit de buurt van Limburg waren er helemaal weg van. Ze willen zelfs bij speciale gelegenheden hier gaan halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede communicatie Lekkere produkten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed erg lekker en op tijd bezorgd

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld. Kregen ook nog een leuke (kerst?) korting. De Sushi's waren heerlijk dus we gaan het zeker vaker doen!!!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk vers en netjes op tijd gebracht volgens afspraak.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer een heerlijk hapje.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste Sushi die we tot nu toe gegeten hebben en we hebben al diverse geprobeerd. Zo vers en rijk aan smaak. Is er een betere? Misschien, maar voor nu is dit een 10 waard. Hier gaan we zeker vaker komen.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer uitstekend dank voor goeie en super lekkere sushi echt een aanrader voor wie dan ook vriendelijke groetjes peter en helmie reuser

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ales prima in orde en lekker

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, echt weer fantastisch 😍

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goed!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom super

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld.. Maar wauw, nog niet eerder zo'n lekker sushi op, een smaak explosie in je mond! Een nieuwe favoriete erbij!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer heeeerlijk.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van een heerlijke maaltijd!! Jammer vind ik het dat je op de site niet vandaag voor morgen kunt bestellen, maar alleen voor de betreffende dag.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super snel en het eten was erg lekker , wel vind ik dat er te veel mayonise op de sushi zat..een beetje te veel voor mij smaak

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top sushi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke site en heerlijke gerechten. Ook glutenvrij goed geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van de gerechten. Heerlijke Sushi, dagvers, en warme gerechten die ook echt warm waren en goed verpakt. De prijs is de kwaliteit zeker waard. Ook flexibele service omdat we het bezorgen na een telefoontje nog konden omzetten in afhalen zodat we de 20% korting actie konden benutten. Dus hartelijk bedankt O Sushi, en wij komen terug! Binnen is het klein maar heel gezellig en knus, dus we wachten met smart op tijden dat restaurants weer open mogen.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super lekker maar toch jammer dat er maar een flesje soyasaus bij de bestelling werd geleverd als je voor 4 personen bestelt....details zijn belangrijk voor het eet plezier!!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snelle en vriendelijke bezorging.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was wederom heerlijk!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord heerlijk

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Even moeten wachten op de bezorging, maar dat was het meer dan waard!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles top!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Iets teveel saus, was erg nat. Maar wel super lekker

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden de pokebowl garnalen tegenvallen. Er zat teveel knoflook in en erg jammer dat de garnalen gepaneerd waren, de smaak van de garnalen is dan weg. Sushi was wederom lekker!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, is voor herhaling vatbaar !

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Best sushi ever!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg genoten!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Topper

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en mooi afgewerkt ook!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.de warme gerechtjes netjes ingepakt.de lekkerste sushi. Tot de volgende keer.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg vers waardoor erg lekker!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging goed op tijd. Heerlijk gegeten. Bedankt!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker volledig op tijd klaar. Het nepgras tussen de verschillende smaken sushi begrijp ik wel maar vind ik niet duurzaam.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Het was wederom super! Wij komen zeker weer terug

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat meer te zeggen dan dat het weer verrukkelijk was. Bezorging nam wat meer tijd in beslag maar met extra sashimi van de zaak en het heerlijke eten is dat geen enkel probleem. Goed werk heeft tijd nodig. Naast de heerlijke sushi zijn andere gerechten ook van prima kwaliteit en ik ben zeker van plan om eens een rondje menukaart te gaan doen. Kortom het was uitstekend en zeker een aan te bevelen restaurant.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, alleen jammer dat de sushi voor het aantal dat ik kreeg, redelijk prijzig was.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Sommige sushi zijn wel heel groot. De crispy ebi maki wordt daardoor te droog.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!!!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Aanrader voor verse sushi met smaak!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen gaat probleemloos. goede service en heerlijke sushi. Dit is een aanrader

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische sushi, heerlijk gegeten.Kom vaker!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, heerlijke bami

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit uitstekend. Echter portie vergeten, dus te weinig. Ze hebben beloofd dat het volgende keer extra mee komt

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers en dat proef je. Goede prijs kwaliteit 👌 Mooi aangekleed en voldoende spulletjes erbij 😉👌

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, wij hebben oa de luxe box besteld en de variëteit en kwaliteit is uitmuntend. Zeker een aanrader!!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een genot deze sushi, superkwaliteit, origineel en goed verzorgd. Zeer goede prijs-kwaliteit en vriendelijk personeel. Dank voor de leuke attentie!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere Sushi, met liefde bereid.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De familie heeft genoten complimenten ook netjes op tijd bezorgd, zelfs de side dishes waren goed warm, dank jullie wel

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten weer

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi! Op opgegeven tijd bezorgd. Het was genieten.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker en subtiele smaken

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt super 👌🏻. Een aanrader.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed en lekker. Wel teveel wasabi in de basis. Niet iedereen wil het zo heet en wasabi toevoegen is makkelijk. Weghalen gaat niet

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer héérlijk! Ook de kinderen zijn er gek op.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt weer super lekker!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, goed klaargemaakt

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, snelle service. Voor herhaling vatbaar.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! De lekkerste sushi in Oisterwijk!!!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt SUPER sushi Alleen wel jammer dag onze bestelling op de afgesproken tijd werd meegegeven aan een andere klant en wij dus een half uur moesten wachten om alles opnieuw te maken.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord, heerlijk!!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze dochter blij gemaakt, voor haar verjaardag deze overheerlijke sushi gehaald! Voor herhaling vatbaar! Superkwaliteit!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig! Zo vers, absoluut een Aanrader.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en ook hele snelle en fijne service. Voor herhaling vatbaar.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend goed, een van de beste sushi die ik ooit gegeten heb. Maar, heb nu al twee keer een half uur moeten wachten op de bestelling. Dus wat dat betreft mag de planning wel wat strakker, anders hoef ik ook niet online aan te geven hoe laat ik het eten op wil halen.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een feestje!! Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker weer. Fantastische Sushi, met een hoofdletter.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was voortreffelijk ! complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi's!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!!!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekkere sushi! Zeker de beste van Oisterwijk!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker !

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste pokébowl van oisterwijk. Sushi van top kwaliteit en ook de yakitori-kipspiesjes zijn heerlijk

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten , voor herhaling vatbaar

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke gerechten, supervers en topkwaliteit. Genieten!!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Helemaal niets op aan te merken. Volgende keer uiteraard weer sushi van O Sushi!!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lastig vind ik dat je op de site alleen voor dezelfde dag kunt bestellen Nu moet ik elke keer extra bellen en bij de opmerkingen erbij zetten dat de bestelling voor de volgende dag us

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

TOP! Heerlijke sushi, goede prijs kwaliteitverhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Door stuks ipv menu keuze is het wel wat duurder, maar ook erg lekker. Alleen moest ik 2x ophalen omdat ze iets vergeten waren mee te geven. Volgende keer beter!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk! Enorm genoten van alle sushi’s.. Een aanrader voor de echte sushi liefhebbers!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, mooie combinaties, goede service

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal even heerlijk!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was het!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Voor herhaling vatbaar

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, volgens mij vers gedraaid net voordat we het kwamen ophalen. Want we waren wat te vroeg, en toen hadden ze het nog niet klaar, dus dat is super!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en mooi verpakt

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Verrukkelijk van genoten. Heerlijke sushi. Super kwaliteit.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het Was heerlijk en er zat extra sushi bij voor mijn verjaardag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed en goed vers en kwaliteit 👌complimenten. Je proeft gewoon top is 👍

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen er vanuit Tilburg voor.... super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker en erg vers! Ga zo door

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke en verse sushi

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekkere sushi! Erg goede prijs-kwaliteit verhouding!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede kwaliteit sushi! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Heel tevreden!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was perfect. Afhalen op een afgesproken tijd werd wel een half uurtje later. Wellicht door de drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi !! Afgehaald netjes op tijd de warme gerechtjes netjes apart ingepakt. We zijn er al diverse keren geweest elke keer weer super.tot de volgende keer!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Kwaliteit zeer goed en netjes verpakt. Stond op de afgesproken tijd klaar. Aanrader!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en snelle service

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en chinese bami gegeten vandaag. Fijn dat er een glutenvrije schotel is.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer geweldig, beste sushi in de omgeving. Ook de warme gerechten zijn top! 20% korting bij zelf afhalen. Mooie actie!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

4 weken op een rij hier besteld, zegt genoeg toch😍

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden ervoor gekozen om de sushi op te halen ipv te laten bezorgen. Hiervoor had ze een leuke actie, want we kregen 20% korting bij afhalen. In de middag hadden we de sushi alvast besteld en 18.30u hadden we als afhaaltijd afgesproken. We kwamen vijf minuutjes eerder aan bij het restaurant, dus met een paar minuutjes wachten hadden we zeker rekening gehouden. Helaas moesten we tot bijna 18.50u wachten, totdat onze sushi klaar was. Volgens het personeel was het druk... De organisatie van het restaurant heeft dus nog wel een verbeterpuntje. Het eten was vervolgens wel echt heerlijk! Alles was duidelijk vers bereid. Het vlees van de spiesjes was lekker mals en de sushi was heel goed van smaak.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer super lekker alleen het portie zalmfilet was veel kleiner dan de vorige keer.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De laatste sushi's werden ingepakt toen ik binnenkwam. Heerlijk vers! Verrassende sushi's en maki's zorgen voor een smakelijke schotel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, lekker gegeten.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. ❤️

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

alweer prima

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima , besteld voor bezorging 18.40 werd uiteindelijk 19.30, was jammer want ons kleinkind moest vroeg te bed

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl gegeten. Prima service! Eten gehaald bij osushi

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Erg lekkere sushi. De warme gerechten waren helaas niet zo warm meer

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier besteld... alles was super lekker, goed ingepakt en snel en op tijd klaar. We komen zeker nog een keer terug.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit sushi. Super vers! We hebben ervan genoten. Snelle bezorging. Kortom helemaal super.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer hier weer shushi gehaald. Deze keer ook weer geweldig. Lekker vers en ziet er voortreffelijk uit. Echte aanrader!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt puur. Lekkere rijst niet te veel suiker. Ook fijn dat er zo veel bij gerechten zijn en warm. Super super lekker !!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de lekkerste sushi! En erg aardige mensen.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi ! Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Vers, gevarieerd en zo lekker dat wij er graag voor naar Oisterwijk rijden!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk genoten van de sushi. Super vers en heerlijk can smaak. Echt een aanrader

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi! Enige tip; maak de stukken niet te groot.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en snel klaar. Ik hoefde niet te wachten

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik hen drie jaar in Tokyo gewoond en de sushi hier is geweldig Vooral de crispy en de spicey varianten .. Dat is natuurlijk een beetje sushi met een twist, maar wel super!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is sushi van zeer goede kwaliteit en bovendien erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvolle sushi en superlekkere poke bowl!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was echt fantastisch, zag er mooi uit en de smaken waren verrukkelijk. Echt voor herhaling vatbaar. Dikke pluim voor de kok.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi!! Zeer positief verrast. Gebruiken niet te veel mayonaise (zoals bij vele andere sushi restaurants). Een type sushi had een wel erg zoet sausje naar onze smaak. Maar over het algemeen super!!!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verse sushi! Heerlijk

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met sushi afhaalpakket en losse sashimi Alles heerlijk vers Bij afhaken niet duur door 20% korting Doen we zeker nog eens

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sinds de opening al meerdere malen afgehaald en tot nu altijd meer dan tevreden over de kwaliteit en de service!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten! Zeer meedenkend in voordeel vd klant. Sake in flesjes waren op , toch heeft eigenaar er alles aan gedaan om ons toch te voorzien van sake en netjes opgelost.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, supervers en superlekker

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijke sushi, echt een aanrader!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijne mensen die zeer lekkere gerechten maken. Zeker ook voor glutenvrije lekkerbekken een aanbeveling.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.... voor herhaling vatbaar!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van een héérlijke sushi maaltijd. Vriendelijk personeel en precies op tijd.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

geweldig lekker allemaal echt top

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, ook vegetarisch! Mooi op tijd klaar. Vriendelijke mensen (afhaal).

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en vriendelijk personeel.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was alweer helemaal goed mooie sushi, prima sashimi en heerlijke bami

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heel lekker, bestelling mooi op tijd klaar en prijs kwaliteit verhouding was gorf

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, was het weer mega lekker.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Royale porties en lekker vers.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 1e keer besteld bij O Sushi. Bestelling stond op tijd klaar. Heerlijk gegeten! We gaan zeker nog een keer bestellen.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede bezorging

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond precies op tijd klaar en was weer erg lekker!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vernieuwende smaken. Netjes verzorgd en op tijd bezorgd. Een echte aanrader

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld voor afhalen, bestelling stond al klaar. Mooi verzorgd en erg lekker. Vriendelijke mensen, wij bestellen snel weer!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

ik heb daar gebakken rijst besteld om af te halen en ik moet zeggen dat het heerlijk smaakte en ook de aankleding van het restaurant ziet er geweldig uit en het personeel is vriendelijk en vakkundig ik zal hier zeker nog vaker een bestelling doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij O Sushi besteld en zijn aangenaam verrast! De sushi, rijst, yakitori en dumplings smaakte ons heerlijk. Net even anders, en de smaken kwamen goed samen. We zullen zeker nog eens bestellen.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Met zessen gesmuld van al dat lekkers. Kwaliteit is erg goed, échte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ieder hapje is een meesterwerkje, een delicatesse.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend verzorgd. Heerlijke sushi!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Prijs/kwaliteit verhouding is echt uitmuntend

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top!! Kwaliteit geweldig Bezorging op de minuut nauwkeurig. Al met al een aanrader

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

O shushi heeft voor onze trouwdag het diner uitmuntend verzorgd. Heerlijk gegeten en prachtig opgediend, voor iedereen wat wils. Echt heerlijk gegeten!! Wij zijn nu vaste klant bij o sushi.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk! Een dikke tien!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. De kwaliteit was prima

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, echt een aanrader! Veel smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heel goed, prima sashimi en sushi, ook de bami is een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

wij hebben afgehaald en hebben heerlijk gegeten, goed gevulde en zeer smaakvolle boxen, wij komen zeker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker en de bestelling klopte precies

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! Voor herhaling vatbaar

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was lekker! Aanrader.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi afgehaald, heerlijk gegeten! Warme en koude gerechten waren vers, knapperig en lekker.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top sushi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen. Klaar op de afgesproken tijd. En was lekker

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, stond op tijd klaar en was voldoende voor 15 man Tot volgende keer

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker en voldoende

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag Poke bowl tonijn zalm geprobeerd, ook super vers en heerlijk!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn die status updates van je bestelling. Bezorging helemaal perfect en op tijd! En het eten was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi...van genoten !

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten en met de korting ook nog voor een mooie prijs

Reactie van O Sushi:Bedankt voor u hoge evaluatie .we blijven hard werken om het beter te doen .

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prachtig samengesteld! Met zorg en liefde! EN de smaak is verrukkelijk! Bij elke hap weer verrassend! Ik ben fan van O Sushi Oisterwijk!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor u hoge evaluatie .we blijven hard werken om het beter te doen .

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb hier al een aantal keren sushi gehaald en iedere keer is het top! Bedankt en ga zo door!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Oprecht de beste sushi die ik in Nederland heb gegeten!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere en goeie sushi!! ;-)) Bestelling opgehaald, ziet er keurig uit!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkere Sushi en enorm vers.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de lekkere sushi!!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Erg genoten van de combinatie met de pruimenwijn. Hele vriendelijke mensen. Kortom aanrader.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Langzaam eten anders is het te snel op Ook mooie presentatie en op de afgesproken tijd stond het klaar.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor u hoge evaluatie .we blijven hard werken om het beter te doen .

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs en kwaliteit verhouding! Goede service en vers eten.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. We hadden en mix voor 5 personen, deze was genoeg voor 4 personen. Alles was lekker vers.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Vriendelijke mensen. Ook het glutenvrije was perfect geregeld. Echt een aanrader. TOP

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten de Sushi was super vers en van Hele goede kwaliteit en smaak. Echt een aanrader

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Recent afgehaald en dan is een korting van 20% van toepassing. Website en wijze van bestellen werkt perfect. Kwaliteit en smaak Sushi was heerlijk. Een absolute aanrader!!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi, beste uit Oisterwijk!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Vriendelijk personeel bij afhalen en precies klaar op het afgesproken tijdstip!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor je evaluatie, we zullen hard blijven werken.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Aanrader.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk, netjes en erg lekker! Leuk dat er ook vega sushi mogelijk is. Enige verbeterpunt zou zijn om wat meer sojasaus mee te geven. Wij komen zeker terug!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super sushi en geweldige service na een foutieve bestelling van ons.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, sushi is erg goed.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi, ik heb lekker gegeten.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

wederom lekker👍🏼

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere verse sushi!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, goede service!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Heerlijk gegeten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt onwijs lekker gegeten!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het zag er prachtig uit en smaakte verrukkelijk

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijke sushi

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, keurig op tijd klaar en bijzonder net en vriendelijk personeel

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super echt een aanrader

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede combinatie van smaken. Beste Sushi die ik ooit heb gehad. Helemaal FAN!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was superlekker

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, super verse sushi

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Snelle bediening. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Ik kom zeker terug.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Vers en met zorg klaar gemaakt. Ook gedacht aan vegetariërs door vis niet tegen andere sushi aan te leggen. Dit ga ik zeker nog een keer bestellen.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, top kwaliteit!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi voor een goede prijs (20% korting momenteel). Duidelijk vermelde allergieën wat het voor ons (gluten intolerantie) erg makkelijk maakt wat te kiezen. Tip onzerzijds, bij de loempia's staat geen gluten icoon, terwijl het bladerdeeg normaliter ten alle tijden gluten bevat. Tenzij deze bij jullie ook glutenvrij zijn?

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed! Voor herhaling vatbaar!!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een fantastische sushi! Heerlijk vers en zacht en smaakvol. We hebben echt genoten en wij kunnen niet wachten tot we in jullie restaurant mogen eten!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gegeten. Top kwaliteit! Zeer goede service. Bedankt voor de extra verrassing bij de nalevering.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

2 keer gehaald nu. Echt een aanrader. Lekkere sushi, netjes verpakt en vriendelijk geholpen.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goede kwaliteit! Zelf kom ik niet uit de buurt(Naarden), was op bezoek bij mijn ouders. Bij ons heb je ook een heerlijk Japans/sushi restaurant in de buurt. En jullie zijn vergelijkbaar! Complimenten! Heb genoten! Veel succes met alles!! Groet Imke

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een afhaal sushi. Heerlijk en goed verzorgd, voor herhaling vatbaar

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers een aanrader

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verse lekker sushi Bonen vergeten Belden ze zelf over

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke sushi! Niets op aan te merken. Bedankt.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt verse sushi met verrassende variaties, zeker niet doorsnee! Topkwaliteit en netjes verzorgd voor het afhalen.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben al meerdere keren heerlijk gegeten van jullie superverse sushi. We misten alleen wel iedere keer de stokjes. Kunnen jullie deze de volgende keer wel erbij doen?

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling! wij gaan het volgende keer Bedankt voor uw beoordeling! wij gaan de volgende keer beter controleren of er stokjes erin zitten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer gehaald .was netjes geholpen Het was op tijd klaar en het was echt heel lekker

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk er zag er fantastisch uit!!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling! wij gaan het volhouden!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke sushi en zo mooi opgemaakt in de box! Wij hebben heerlijk gesmuld met 4 e en zeker voor herhaling vatbaar. Succes met jullie zaak!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling! wij gaan het volhouden!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten zeer goed, wel liep het afhalen wat minder soepel, kregen een bestelling van een andere klant mee. Vervolgens duurde het nog wel wat lang. Daar is nog wel wat winst te behalen. Maar van deze kant alle succes toegewenst en wij zullen er zeker vaker gebruik van maken.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling! het spijt ons voor het foutje tijdens het afhalen Het was een drukke zaterdag,maar wij gaan het beter doen!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

mooie mix van Sushi tegen uitstekende prijs (wegens 20% korting). We hebben er heerlijk van gesmuld

Reactie van O Sushi:Wij zijn heel erg blij bedankt voor u beoordeling!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, prima, echte sushi en sashimi!

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw reactie. Wij zijn heel erg blij!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Veel variatie en de smaak was top! Voor herhaling vatbaar. Enige puntje; stokjes erbij was handig geweest.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw reactie! wij zijn heel erg blij! De volgende keer kunt u tegen ons zeggen dat u graag stokjes wilt.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het sushi rijst is heel erg lekker en de Ingrediënten is ook heel erg vers.

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling! wij gaan het volhouden!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers, heel erg lekker, prima prijs/kwaliteit verhouding, makkelijk on line te bestellen, goede service

Reactie van O Sushi:Bedankt voor uw beoordeling! wij zijn heel erg blij!